אב בית/איש תחזוקה בבית ספר יסודי

​שמירה על תחזוקה נאותה של מרחב בית הספר

תח​​ומי אחריות:

ת​חזוקת​​ תשתיות בית הספר

• ​מתן מענה לפניות, על פי מידת דחיפתן בהנחיית מנהל בית הספר בנושאי ציוד, ניקיון, תחזוקה, תשתיות, ליקויים ותקלות בטיחותיות, בתחום אחריות בית הספר.
  • טיפול בפניות שהתקבלו באופן עצמאי או פנייה לגורמים מוסמכים לפי הצורך.
  • בקרה על ניקיון בית הספר והגשת דוחות שבועיים על מצב ניקיון בית הספר.
  • השתתפות בניקיונות היסודיים של בית הספר במידה ואינו מועסק באותה עת בשירותים אחרים.
  • פתיחה וסגירה של בית הספר (שערים, כיתות לימוד, משרדים וחדרי שירות).
  • ווידוא קיום הצלצולים על פי לוחות הזמנים שנקבעו.
  • התרעה בפני המנהל לגבי כל תקלה, המצריכה הזמנה של גורמים מקצועיים מתוך הרשות או מחוצה לה.
  • מתן הנחיות וביצוע מעקב אחר טיפול בתקלות של הגורמים המקצועיים.
  • השתתפות בהכנת בית הספר לקראת פתיחת שנת הלימודים לרבות ווידוא סיוד, ניקיון, וכדומה.
  • מתן שירותים חוץ בית ספריים דוגמת בנק.
 אספקה והתקנת ציוד בבית הספר
  • ​העברת ציוד בלתי תקין לתיקון ואספקת ציוד חלופי.
  • אספקת ציוד מתכלה ובלתי מתכלה.
  • התקנת ציוד נדרש (כגון תאורה, ציוד חשמלי ועוד), או פנייה לגורמי מקצוע לצורך התקנה.
  • אחסון הציוד במקומות הייעודים.
  • רישום מסודר של ציוד שהותקן או נגרע ועדכון מנהל בית הספר.
 סיוע בשמירה על בטיחות המתקנים בבית הספר
  • ביצוע משימות בהתאם להנחיות העב”ט.
  • הצבת שילוט מוגדר המתריע בפי סכנה.
  • תחימת אזור ביצוע עבודות כתחום סכנה.
  • בדיקת שלמותם של מתקני המשחק במתחם בית הספר.

​מאפייני העשייה הייחודיים בתפקיד:

1. ​מאמץ פיזי.
  2. עבודה עם ילדים.

​דריש​ות התפקיד:

השכלה : – תיכונית.
שפות: עברית ברמה גבוהה.
רישום פלילי: היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות  מסוימים, תשס”א-2001.
כפיפות: מנהל בית הספר.
היקף המשרה:  1.0
​דירוג ודרגה: דירוג מנהלי –  7—9+ .
טווח שכר: 6,200 ₪ — 7,200 ₪ ברוטו.

אופן ​הצגת מועמדות

1. קורות חיים
  2. תעודות המעידות על השכלה רלוונטית
  4. צילום תעודת זהות כולל ספח.

​הערו​ת כלליות:

• בכל מקרה בו  קיימת קרבה מדרגה ראשונה לעובד או לנבחר ציבור, יש להודיע על כך בעת הגשת המועמדות.
  • השלמת הגשת מסמכים לאחר מועד סגירת המכרז/ משרה לא תתאפשר מעבר ל- 5 ימים לאחר המועד האחרון להגשת מועמדות.
  • תינתן העדפה לאדם עם מוגבלות בהתאם לאמור בסעיפים 3 ו- 9 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, תשנ”ח – 1998 ובתנאי שעומדים בתנאי הסף למשרה וכשירים לביצוע התפקיד.
  • תינתן העדפה למי שהוא או אחד מהוריו נולדו באתיופיה בהתאם להוראות סעיפים  173ב(א) ו- 173ב(ב) לפקודת העיריות (נוסח חדש) אם המועמד/ת בעל/ת כישורים דומים לכישוריהם של מועמדים אחרים.
  • יובהר כי מועמד/ת המתקבל/ת לעבודה מתחייב/ת להתייצב לעבודה בשעת חירום ולבצע כל תפקיד שיוטל על ידי הרשות בשעות העבודה כנדרש מכוח היות והרשות המקומית היא מפעל חיוני לפי חוק שעות עבודה בשעת חירום, התשכ”ז-  1967

​לוח​ זמנים:

מועמדות יש להגיש עד  10/6/2023 בשעה 24:00
דרך אתר עיריית אור עקיבא בלבד, בלשונית “דרושים”.
להגשת המועמדות – לחץ/י כאן​