מכרז פנימי/ חיצוני מס' מכרז: 3/2024 מנהל/ת יחידת תשתיות תיעול מים וביוב, באגף הנדסה

מנהל/ת יחידת תשתיות תיעול מים וביוב, באגף הנדסה

בהתאם לפקודת העיריות (נוסח חדש), חוק הרשויות המקומיות, תשנ”ב 1991 – ותקנות העיריות (מכרזים לקבלת עובדים) התש”ם –  1979,  ניתנת בזה הודעה על משרה פנויה של מנהל/ת יחידת תשתיות תיעול מים וביוב והזמנה להציג מועמדות לאיוש המשרה כאמור.

תואר התפקיד: מנהל/ת יחידת תשתיות תיעול מים וביוב.

הגדרת תפקיד: אחראי/ת על תכנון, ליווי ופיקוח על עבודות התשתיות בתחומי תיעול, מים וביוב ברשות המקומית, בכפוף לחוקים, לתקנות לחוקי העזר של הרשות ובהתאם להנחיות וסמכות הגופים הרגולטורים בתחום.

תחומי אחריות:

• ניהול יחידת תשתיות ותיעול, מים וביוב של הרשות.
  • ליווי ופיקוח על עבודות התשתיות המתקיימות ברשות.
  • גורם מייצג ומנחה מקצועית בתחומי תשתיות תיעול, מים וביוב ברשות.
  • מתן מענה לפניות הציבור ומתן מידע בתחומי תשתיות תיעול, מים וביוב ברשות.
  • ניהול אספקת המים ברשות בחירום.

תנאי סף:

• השכלה ודרישות מקצועיות:בעל תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ בהנדסה אזרחית באחד או יותר מהתחומים הבאים: תשתיות, מים, אינסטלציה או הנדסאי רשום באותם התחומים.
    מהנדס אינסטלציה – יתרון.
    רישום בפנקס המהנדסים והאדריכלים לפי חוק המהנדסים והאדריכלים, תשי”ח-1958 או רישום בפנקס ההנדסאים באותם תחומים.
  • דרישות ניסיון מקצועי וניהולי:ניסיון מקצועי:
    עבור בעל תואר אקדמי כמפורט לעיל – ניסיון של 4 שנים לפחות בתחום המים או הביוב או האינסטלציה.
    עבור הנדסאי רשום – 5 שנות ניסיון בתחום המים או הביוב או האינסטלציה.
    ניסיון ניהולי: ניסיון ניהולי של 2 שנים לפחות בניהול צוות עובדים בכפיפות ישירה או עקיפה.

דרישות נוספות:

• היכרות עם תוכנת האופיס ותיב”מ.
  • מערכת רישוי זמין ותוכנות קאד – יתרון.
  • שליטה בשפה העברית, שפות נוספות בהתאם לצורך.

מאפייני העשייה הייחודיים בתפקיד:

• ביצוע התמחרות, ניהול ספקים, ניהול מכרזים, אישור תוכניות, אישור תשלומים וכל הקשור בהפעלת מערך התשתיות העירוני
  • היות גורם מתכלל עירוני בנושא המים, הביוב והתשתיות כולל ברמת השטח בתנאים מאתגרים וללא עובדים בכפיפות ישירה.
  • יכולת ארגון, תיאום ובקרה.
  • קפדנות ודייקנות בביצוע.
  • מיומנות טכנית ותפיסה מכנית.
  • יכולת לעבוד באופן עצמאי.
  • יכולת עבודה בצוות עם גורמי פנים וחוץ.
  • יחסי אנוש טובים וייצוגיות מול תושבים ובעלי עסקים.
  • יכולת ניהול מו”מ וקבלת החלטות.
  • סמכותיות.
  • כושר מנהיגות ויכולת הובלה.
  • כושר הבעה בכתב ובעל פה.
  • עבודה בשטח.
  • עבודה בשעות לא שגרתיות במידת הצורך.

כפיפות:

מנהלית  – למנכ”ל העירייה

מקצועית – למהנדס הרשות המקומית.

אופן העסקה: דירוג מח”ר, דרגה 41—43+ / שכר בכירים  60% -70% בכפוף לאישור משרד הפנים.

היקף משרה: עד  1.0  משרה.

אופן הצגת מועמדות:

מועמדות יש להגיש בכפוף להנחיות שלהלן:

1. קורות חיים
  2. תעודות המעידות על השכלה רלוונטית
  3. אישורי העסקה חתומים ממקומות עבודה קודמים המעידים על ניסיון ניהולי ו / או ניסיון תעסוקתי כולל ציון תאריכי העסקה מלאים, היקפי משרה, תיאור תמציתי של תוכן התפקיד בהתאם לנדרש במכרז
  4. המלצות

הערות כלליות:

• בכל מקרה בו קיימת קרבה משפחתית לעובד או לנבחר ציבור בעיריית אור עקיבא, יש להודיע על כך בעת הגשת המועמדות.
  • השלמת הגשת מסמכים לאחר מועד סגירת המכרז / משרה לא תתאפשר מעבר ל- 3 ימים לאחר המועד האחרון להגשת מועמדות.
  • המועמדים יעברו מבחן התאמה. העירייה תהא רשאית לזמן לוועדת מכרזים רק את 8 המועמדים עם הציון הגבוה במבחן.
  • זכותם של מועמדים עם מוגבלות לקבל התאמות הנדרשות להם מחמת מוגבלותם בהליכי הקבלה לעבודה.

מועד פרסום המכרז: 30.04.2024

מועמדות למכרז יש להגיש עד יום: 31.05.2024

דרך אתר עיריית אור עקיבא בלבד, לשונית “דרושים”.

הבהרה מגדרית המכרז נכתב בלשון זכר, אך מופנה לגברים ונשים כאחד.