גזבר/ית הרשות המקומית

להלן פרטים והנחיות לצורך הגשת מועמדות למשרת גזבר/ית הרשות

תואר התפקיד: גזבר/ית הרשות המקומית.

תיאור התפקיד:

• אחריות להכנת התקציב הרגיל והתקציבים הבלתי רגילים של הרשות המקומית ומעקב אחר ניצול התקציב המאושר לכל יחידה תקציבית.
  • אחריות לגביית המיסים ברשות המקומית (ארנונה, מים, ביוב וכד’), ותשלומי הפיתוח (השתתפויות בעלים וכד’).
  • אחריות לביצוע חיובי המיסים בהתאם לצו הארנונה השנתי, כפי שהוחלט במועצת הרשות המקומית.
  •  אחריות לרישום כל הפעולות הכספיות של הרשות המקומית בספרים.
  • אחריות לקביעת התנאים הכספיים לביצוע התקשרויות של הרשות המקומית ולמדיניות   התשלומים.
  •  אחריות להכנת תזרים מזומנים של הרשות המקומית (תחזית הכנסות והוצאות) ולניהול   השקעות הרשות המקומית בהתאם לשיקול של כדאיות כלכלית.
  • ניהול צוות עובדים של 8 עובדים בגזברות העיריה, הנחיה מקצועית של 3 חשבים באגפים אחרים ויצוג העיריה בדירקטוריון תאגיד המפעיל מתקן לטיהור שפכים בו העיריה חברה.

דרישות התפקיד:

השכלה:  תואר אקדמי באחד מהתחומים הבאים: כלכלה, חשבונאות, ראיית חשבון, מינהל עסקים, מדיניות ציבורית, מינהל ציבורי ו/או הנדסת תעשיה וניהול או בעל תואר אקדמי אחר שסיים את קורס הגזברים ברשויות המקומיות בהצלחה וזכאי לקבל תעודה על כך.
ניסיון מקצועי: 7 שנות נסיון תעסוקתי מצטבר לפחות בתחום הכספים והגזברות (כגון ניהול חשבונות, הכנת תקציב, חשבות שכר, ניהול גביה, הכנת דו”ח’ות כספיים וכדומה).
ניסיון ניהולי:  4 שנות נסיון לפחות בניהול כללי, ניהול מו”מ, בניה וניהול של תקציב, הנחיה והובלה של צוות עובדים באופן ישיר או עקיף בהיקף משמעותי המונה 5 עובדים לפחות וככל
שניתן בסדר גודל הדומה לכמות העובדים ביחידת הגזברות של הרשות המקומית.
כישורים אישיים: אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, עירנות ודריכות, הבנה ותפיסה, כושר למידה, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת ארגון ותכנון, יכולת תאום ופיקוח, סמכותיות, ייצוג הרשות המקומית
בפני גורמים חיצוניים ויכולת עבודה בצוות.
דרישות תפקיד מיוחדות: ידיעת החוק וכל תקנה והוראת נוהל, הקשורות בניהול כספי הרשות המקומית.
היקף משרה :   100% .
כפיפות:  ראש העיר והמנכ”ל
תנאי העסקה: חוזה אישי (שכר בכירים),  כפוף לאישור משרד הפנים. מועמד שנבחר ולא מילא לפני כן תפקיד גזבר ברשות מקומית במשך שנתיים לפחות, יחוייב להשתתף בקורס גזברים ברשויות המקומיות בתוך שנתיים מיום תחילת עבודתו. סיום בהצלחה של הקורס מהווה תנאי נוסף לקידום השכר.

הערות כלליות:

בלשון זכר הכוונה גם ללשון נקבה.

אופן הצגת מועמדות:

מועמדות יש להגיש בצירוף:

1. קורות חיים.
  2.  תעודות להוכחת דרישות השכלה ו/או קורס הגזברים.
  3.  אישור מעודכן ממשטרת ישראל בדבר העדר רישום פלילי.
  4.  המלצות.
  5.  מסמך נפרד עם שמות של 4 ממליצים ומספרי טלפון, כולל הקשר בין הממליצים לתפקיד (לא מעבר ל 4 ממליצים).
  6. “טופס שאלון אישי למועמד”, והצהרה בדבר ניגוד ענינים ממולאים וחתומים שאותם יש להוריד מאתר העירייה במרשתת.
העירייה שומרת לעצמה את הזכות לשלוח את מי מהמועמדים למבחנים חיצוניים.

לוח זמנים:

מועמדות יש להגיש עד יום שלישי 8/9/2019  בשעה 15:00
לאגף משאבי אנוש באחת מהדרכים הבאות:
  1. דוא”ל:  LIDIA_S@ORAQIVA.MUNI.IL
  2.  פקס:    04-6262294
  3. מסירה אישית: במשרדי משאבי אנוש, רחוב הנשיא פינת הרצוג, אור עקיבא.
  4.  דואר: עיריית אור עקיבא, רוטשילד 1.
    (לאגף משאבי אנוש – עבור מכרז גזבר/ית העירייה ).
האחריות לוודא כי המועמדות הוגשה במועד היא אך ורק על המועמד. לא תתקבלנה מועמדויות שתגענה באיחור.