יום המעשים הטובים: מחלקת הנוער בקהילה בסימן עשיית הטוב

יום המעשים הטובים צוין השבוע באור עקיבא והוקדש תחילה לחיילנו הפצועים המאושפזים בבתי החולים, בהכנת משלוחי מנות, איחולי החלמה מהירה וכתיבת מכתבי תודה על לחימתם בשדה הקרב.

בנוסף, באירוע המעשים הטובים הוצבו מלא דוכנים:

• “תכין לב למי שאתה אוהב” – הכנת לבבות אוריגמי, הכנת צמידי חברות, באולינג, קליעה למטרה, קיר המשאלות, קיר צביעה, קח מילה טובה
  • בני הנוער של נירים בשכונות מכרו שתילים לטובת פעילות הנוער
  • מועצת הנוער הקימו דוכני מזון
  • עמותת סבבה שדאגה לפעילות עבור ילדים בעלי צרכים מיוחדים
  • עמדת גיוס מתנדבים למשטרת ישראל
  • העלאת המודעות לנושא שמדיר שינה מעינינו – החטופים שבע”ה יחזרו הביתה בריאים ושלמים
    אל היום הגדוש הגיע לביקור ראש העיר הנבחר שמחה יוסיפוב וחברי מועצה. מנהלת מחלקת הנוער, שני ראבי, הודתה לגורמים הרבים שסייעו להצלחת והפקת האירוע בניהם אנשי מחלקת הנוער, אגף שירותים חברתיים, אגף החינוך, עמותת יפת”ח, היכל התרבות העירוני, קומונת אור עקיבא, המורות החיילות, אק”ים, נירים בשכונות, השיטור העירוני ועוד.
    “ביום ראשון הקרוב ניסע יחד עם בני הנוער שלנו לביה”ח שיבא – תל השומר לחלק את משלוחי המנות שהכנתם לחיילים שלנו”, מסרה ראבי.

ביום שני 25/3 בין השעות 10:00-14:00 יתקיים אירוע פורים המרכזי של מחלקת הנוער – CandyLand.