מתגברים את הביטחון: 4 שוטרים יצטרפו לפעילות בעיר, 2 פקחים מסייעים חדשים יגוייסו

בעקבות האירועים הביטחוניים האחרונים, ביקש ראש עיריית אור עקיבא אלי אנקונינה ממשטרת חדרה – לתגבר נוכחות בעיר וכן להגביר סיורים ובדיקות באתרי הבנייה השונים באור עקיבא. הבקשה הגיעה במסגרת ישיבת עבודה בהשתתפות סגן מפקד תחנת משטרת חדרה רפ”ק איציק גבאי, מפקד כוח המשטרה באור עקיבא מפקח ניצן הינדי וגורמי שיטור נוספים.

בעיריית אור עקיבא קיבלו עדכון כי כיתת הכוננות המשטרתית, שהוקמה במהלך מלחמת “חרבות ברזל”, זמינה ומתפקדת עם 16 מתנדבים, אשר תיתן מענה בעת הצורך.

בשורה נוספת שהתקבלה השבוע מהמשטרה היא הצטרפותם של 4 שוטרים חדשים למערך העירוני, אשר יפעלו ברחבי העיר מהיום הראשון להגעתם. מדובר בתוספת כוח משמעותית לביטחון של אור עקיבא.

כמו כן, בשבוע הקרוב צפויה העירייה לקלוט 2 פקחים מסייעים אשר יעבו גם הם את הביטחון, ויצטרפו ל-2 הפקחים הקיימים. הרצון הוא להגדיל בתקופה הקרובה את מצבת כוח האדם באגף הביטחון בפקחים מסייעים נוספים, על אף הקושי הגדול בגיוסם.

יש לציין כי העירייה עומדת בקשר רציף עם גורמי המשטרה והחירום על מנת לדאוג לרמת ביטחון גבוהה ברחבי העיר ומענה לאירועים השונים.