הגשת בקשה למלגת סטודנט/ית – תושבי אור עקיבא לשנת הלימודים תשפ”ג

עיריית אור עקיבא – אגף החינוך ועמותת יפת”ח, מחלקות מלגות לסטודנטים וסטודנטיות באור עקיבא לשנת הלימודים תשפ”ג (שנה אחורה).

שימו לב: יש לרכז את כל המסמכים והצרופות בקובץ אחד ולא במספר קבצים.

הזכאים למלגות: סטודנטים באוניברסיטאות, מכללות, תואר ראשון, תואר שני, דוקטורט, סמינרים והנדסאים בלבד, תושבי אור עקיבא בלבד.

לטופס מילוי הזכאות

את הטופס המרוכז עם כלל האסמכתאות נא לשלוח למייל Milgaoa2023@gmail.com

מועד אחרון לה גשת המסמכים: 22.12.23

“עיריית אור עקיבא רואה זכות וכבוד לסייע לסטודנטים בני העיר ולסייע להם בבניית עתידם”, אומרים בעירייה בנושא זה. “אור עקיבא תומכת בחינוך בישראל ומשנה לשנה אנחנו אף מגדילים את מספר מקבלי המלגות. החשיבות שניתנת לנושא המלגות, באה לידי ביטוי לא רק בתקציבים, אלא גם בהגמשת הקריטריונים, שנועדה לאפשר לסטודנטים רבים יותר להגיש מועמדות ולקבל מלגה”.

יוסי כדורי, סגן ראש העיר וממונה תיק החינוך, אמר: “גם השנה, בצל המלחמה, אישרנו מלגת סטודנטים בעזרת עבודה שלנו, בשיתוף אלה, מנהלת לשכת הסגנים בעירייה, וכמובן אגף החינוך, לשכת ראש העיר ועמותת יפת”ח. מילוי הטפסים יעשה דרך אתר העירייה והמידע כבר עלה לאוויר. אני מאחל הצלחה לכל הסטודנטים והסטודנטיות ושנדע ימים שקטים ובטוחים”.