שעות חדשות לפעילות המזרקה בכיכר המע”ר בעיר

עדכון בנוגע לפעילות המזרקות בכיכר המע”ר באור עקיבא: בעקבות בקשות תושבים ותושבות, החל מיום שלישי (15 באוגוסט) המזרקות יפעלו מהשעה 17:00 ועד 20:00.

נזכיר כי המזרקות השנה החלו לפעול מסוף חודש מאי בימים ראשון, שלישי, חמישי ומוצ”ש, בשעות מאוחרות יותר מאשר נקבע כעת.

בתוך כך, כיכר המע”ר באור עקיבא, המוכרת יותר בשם “כיכר המזרקה”, שודרגה בחודשים האחרונים וזכתה להתחדשות. מדובר בעבודות שדרוג חשמל, תאורה חדישה, צבעים מתחלפים ונראות משופרת. העבודות בוצעו על ידי אגף שפ”ע בעירייה.

רחבת המזרקה התחדשה בשנתיים האחרונות בשלט תיירותי גדול – “I LOVE OR AQIVA”, ובכך הצטרפה לרשימת ערים שהציבו שלטים תיירותיים דומים כמו ירושלים, חיפה, תל אביב וערים נוספות.

בעיריית אור עקיבא מזכירים: אנא שימרו על הזהירות בבואכם לבלות בכיכר המזרקה וכמובן – תהנו מהמשך הקיץ.