מילוי מקום מזכיר/ה בכיר/ה - לשכה משפטית

מכרז פנימי/​​​פומבי

מס’   018/2022

מילוי מקום  מזכיר/ה בכיר/ה – לשכ​ה משפטית

תואר התפקיד: מזכיר/ה בכיר/ה – לשכה משפטית.

תיאור ​התפ​​קיד:

• ​תאום פגישות למנהל האגף בהתאם ללוח זמנים אפשרי, לחשיבות הפגישות ולדרישות הממונה.
  • הדפסת מסמכים בהתאם לדחיפותם ובהתאם לתכנית העבודה.
  • ניתוב טלפונים למנהל האגף וסינונם, תוך ניסיון לפתור בעיות בכוחות עצמה.
  • טיפול בדואר נכנס ויוצא של האגף.
  • תיוק חומרים

ריש​​ות התפקיד:

​הש​כלה :

• ​תעודת בגרות מלאה.
    • רצויה השכלה אקדמית.
    • עדיפות לבעלי תואר ראשון (A.B ) במדעי הרוח.

​דרישות​​ מק​צועיות:

• מעבר קורס מזכירות משפטית בהצלחה.

​ניסיון מקצועי:

• ניסיון מקצועי מוכח ומוצלח כמזכירה בכירה בארגון, במוסד או ברשות מקומית במשך 2 שנים לפחות.
    • בעלי ניסיון בעבודה במשרד עו”ד או בלשכה משפטית של מוסד או תאגיד של שנה לפחות.
    • בעלי ניסיון בעבודה במשרד עו”ד או בלשכה משפטית של מוסד או תאגיד של 5 שנים לפחות פטורים ממעבר קורס מזכירות משפטית בהצלחה.

ומסמכים של האגף.

• משתתפת בישיבות האגף, ואחראית לרישום פרוטוקול של כל ישיבה.
  • מטלות מעין משפטיות ומשפטיות ממש נוספות שתוטלנה ע”י הממונה.
  • ביצוע משימות שונות כפי שיוטלו על ידי מנהל האגף.
  • ​כישורים ​אישיים:

כושר התבטאות בכתב ובע”פ, יכולת ארגון ותכנון, אמינות ומהימנות אישית, יחסים בינאישיים, מרץ ופעלתנות, יכולת ייצוג הרשות בפני גורמים חיצוניים, סדר וניקיון.

דרישות תפקיד מיוחדות:

יכולת ישיבה ממושכת, ידיעת השפה האנגלית, אדיבות ונימוס.

מאפ​​ייני העשייה הייחודים בתפקיד:

דיסקרטיות מלאה, מקצועיות בלתי מתפשרת, אמינות מוחלטת, חשיבה יצירתית וביקורתית מחוץ לגבולות התפקיד למטרת קידום ייעודי האגף.
    כפיפות: יועץ משפטי
    היקף המשרה:  1.0

דירוג ​ודרגה:

דירוג מנהלי –  7—9+ .
    דירוג מח”ר –  37—39+.
    טווח שכר: 6,200 ₪ — 7,200 ₪.

א. או​​​​​פן ה​​צגת מועמדות

1. קורות חיים
    2. תעודות המעידות על השכלה רלוונטית
    3. אישורי העסקה חתומים ממקומות עבודה קודמים המעידים על ניסיון ניהולי ו / או ניסיון תעסוקתי  כולל ציון תאריכי העסקה מלאים, היקפי משרה, תיאור תמציתי של תוכן התפקיד בהתאם לנדרש במכרז

​ב. הערות ​​כלליות:

• בכל מקרה בו  קיימת קרבה מדרגה ראשונה לעובד או לנבחר ציבור, יש להודיע על כך בעת הגשת המועמדות.
    • השלמת הגשת מסמכים לאחר מועד סגירת המכרז/ משרה לא תתאפשר מעבר ל- 5 ימים לאחר המועד האחרון להגשת מועמדות.
    • תינתן העדפה לאדם עם מוגבלות בהתאם לאמור בסעיפים 3 ו- 9 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, תשנ”ח – 1998 ובתנאי שעומדים בתנאי הסף למשרה וכשירים לביצוע התפקיד.
    • תינתן העדפה למי שהוא או אחד מהוריו נולדו באתיופיה בהתאם להוראות סעיפים  173ב(א) ו- 173ב(ב) לפקודת העיריות (נוסח חדש) אם המועמד/ת בעל/ת כישורים דומים לכישוריהם של מועמדים אחרים.
    • יובהר כי מועמד/ת המתקבל/ת לעבודה מתחייב/ת להתייצב לעבודה בשעת חירום ולבצע כל תפקיד שיוטל על ידי הרשות בשעות העבודה כנדרש מכוח היות והרשות המקומית היא מפעל חיוני לפי חוק שעות עבודה בשעת חירום, התשכ”ז-  1967

ג. לוח זמנים:

מועמדות יש להגיש עד 13/12/2022 בשעה 24:00
    דרך אתר עיריית אור עקיבא בלבד, בלשונית “דרושים”.